"SEVGİ BOHÇASI" PROJEMİZ

02.06.2022 1413

Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi "Sevgi Bohçası" projesi başarıyla bitirildi. 20 Mart 2022'de başlattığımız projemiz 30 Mayıs 2022'de Türk Kızılayı Ankara Şubesi'ne yaptığımız ziyaretle ve emanetlerimizin, hediyelerimizin teslimiyle sona erdi. Türk Kızılayı Ankara Şubesi Başkanı Dr. Mehmet SILAY ve Türk Kızılayı Ankara Şubesi Kadın Kolları Başkanı Meltem ELMACI'nın misafirliğinde Okul Müdürümüz Ayşe EREN, öğretmen ve öğrencilerimizle Türk Kızılayı'nın yaptığı çalışmalar, yürüttükleri projeler ve muhtaç ve çaresiz insanlara sundukları katkılar hakkında bilgiler aldık. Binada bulunan Türk Kızılayı'nın tarihinden kesitler sunan müzeyi gezdik. Okulumuza verilen manevi değeri simgeleyen plaket Başkan Dr. Mehmet Sılay tarafından verilmiştir.

02-06-202202-06-2022






Bu proje; çok kıymetli velilerimizin, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, okul yardımcı personelimizin, idarecilerimizin hatta okulumuzda öğrencisi olmayan ama haberdar olarak projemize katılmak istediğini belirten komşularımızın değerli katkıları ile gerçekleştirildi. Başta kıymetli velilerimiz olmak üzere katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler.

02-06-2022






 Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şeyda ÜNSAL, Biyoloji Öğretmeni Meryem ÇINAR, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Songül ÖZDEMİR, Müdür Yardımcısı Ersin ÖZDEMİR projeyi gerçekleştiren ekibi oluşturmuştur. Projenin yürütülmesinde her sınıfın sınıf rehber öğretmeni kendi sınıfı ile çalışma yürütmüş, bazen de velilerimiz direk bağışta bulunmuşlardır.

02-06-2022





 

34 sınıf, 994 öğrencimizin tamamı projeye katkı sağlamıştır. Hayatın sadece akademik başarıdan ibaret olmadığı aşikârdır. Gençlerimizin insan olmanın şuuruna; paylaşmanın, yardımlaşmanın, hemdert olmanın kıymetli farkındalığına varmalarında projenin önemli bir okul içi faaliyet olduğu görülmüştür. Bütün öğrencilerimizin her yardımı çok kıymetlidir ancak 12. Sınıfların büyük bir hevesle, istekle ve gayretle sayım döküm işlemlerinde, paketleme işlerinde, taşıma ve yerleştirme işlerinde gösterdikleri performans projeyi yürüten bizleri çok gururlandırdı ve duygulandırdı.

02-06-2022





 

Okulumuzun projesine Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şeyda ÜNSAL'ın büyük katkısı olmuştur. Hero Baby firmasında çalışan eşinin yardımı ile firmanın projemize sponsor olmasını sağlamıştır. Tam da Ramazan ayında Kızılay'ın yardım paketlerinin içine tam 3000 adet bebek mamasının konulmasını sağlamıştır. Hero Baby, okulumuz adına Kızılay'a 3000 adet bebek maması bağışlamıştır.

02-06-202202-06-2022






 Projeye katkı sağlayan yüce gönüllü velilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederiz. Allah razı olsun.

02-06-2022