OKULUMUZ CANLI DERS MODÜLÜ

CANLIDERS SİSTEMİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

CANLI DERS UZEP BAŞLIĞI ALTINDA DERS PROGRAMINDA DERSİN ADINA TIKLAYARAK DERSE GİREBİLİRSİNİZ.

ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ TELEFONLARIN MARKET UYGULAMALARINDAN OKULSİS MOBİL İNDİREREK SİSTEME GİRİŞ YAPIP DUYURLUARI TAKİP EDEBİLİR. WHATSAPP YERİNE GRUP MESAJLAŞMALARINA DAHİL OLABİLİR.

CANLI DERSLERE yalnızca  ozunenek.okulsis.net üzerinden giriş yapılabilir.

25.09.2021 2526

CANLI DERSLERE yalnızca  ozunenek.okulsis.net üzerinden giriş yapılabilir.

Bilgisayardan derse girrecek öğrencilerimiz ise ozunenek.okulsis.net sitesi üzerinden sisteme dahil olacaktır. Canlı derslere girebilmek için cihazınızda ZOOM uygulaması da yüklü olmalıdır. Uygulama üzerinden yürütülen canlı derslerde sistem otomatik YOKLAMA alacaktır. Derse giriş yoklama bilgilerini velilerimiz de okulsis mobil uygulaması üzerinden veya ozunenek.okulsis.net uygulaması üzerinden sisteme kendi şifreleri ile giriş yaparak görebilecektir.

ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ TELEFONLARIN MARKET UYGULAMALARINDAN OKULSİS MOBİL İNDİREREK SİSTEME GİRİŞ YAPABİLİR

ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ KULLANICI ADI(TC KİMLİK NO) ŞİFRE(12345) İLE SİSTEME GİRİŞ YAPABİLECEKTİR. SİSTEM ÜZERİNDEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER ARASINDA İLETİŞİM KURULABİLECEKTİR. DUYURULARI VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZ UYGULAMA İLE TAKİP EDEBİLECEKTİR. VELİLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZİN CANLI DERSE KATILIM DURUMUNU UYGULAMADAN TAKİP EDEBİLECEK VE ÖĞRETMENLERİMİZ VELİLERİMİZE UYGULAMA ÜZERİNDEN MESAJ GÖNDEREBİLECEKTİR. BU NEDENLERLE VELİLERİMİZİN UYGULAMAYI TELEFONLARINA KURMALARI OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRECEKTİR.

CANLI DERSLERE yalnızca  ozunenek.okulsis.net üzerinden giriş yapılabilir.

25-09-202125-09-2021

MODÜLE GİRİŞ YAPILDIKTAN SONRA UZEP BAŞLIĞI ALTINDA DERS PROGRAMINA TIKLAYARAK DERS SAATİNDE DERSE GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ.