OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

20.10.2021 127

Okulumuz Aile Birliği'nin 2021 / 2022 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 26 Ekim 2021 Salı günü

saat: 13:00'de  okulumuz konferans salonunda aşağıdaki gündem maddeleri ile toplanacaktır.

Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Kaliteli bir eğitim ortamının oluşturulması siz değerli velilerimizin katkılarıyla mümkün olacaktır.

İlginizi ve katılımınızı önemle rica ederiz.

T.C

KEÇİÖREN KAYMAKAMLIĞI

Keçiören Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Müdürülüğü

SAYIN VELİ:

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Keçiören Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesİ Okul Aile Birliği Genel Kurulu   26.10.2021  Salı  günü Okulumuz konferans salonunda  saat  13:00'de yapılacaktır. Gündem aşağıya çıkartılmıştır.

Katılımınızı önemle rica ederim.

Ayşe EREN

Okul MÜDÜRÜ

GÜNDEM MADDELER:

1.      Açılış-Gündem Maddelerinin okunması ve İlaveler,

2.      Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

3.      Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi),

4.      Okul Müdürü Ayşe EREN'in Açılış Konuşması,

5.      Okul Aile Birliği Faaliyet Raporunun okunması, OYLANMASI

6.      Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporunun okunması, OYLANMASI

7.      Tahmini Bütçenin okunması ve OYLANMASI

8.      Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun oluşturulması,

9.      Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplanabilmesi için Genel Kurula yetki verilmesi ve OYLANMASI.

10.  Öğrenci kıyafetleri,telefonlarının toplanması ve öğrencilerin okul dışına çıkış kurallarının belirlenmesi.

11.  Dilek ve Temenniler,

12.  Kapanış.