9. SINIF 2. DÖNEM SINAV MUAFİYET DİLEKÇESİ YÜKLEME SİSTEMİ

12.05.2021 1969

SINAV MUAFİYET DİLEKÇESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

DİLEKÇE ÖRNEĞİNİ İNDİRİP SİYAH VEYA MAVİ KALEMLE DOLDURARAK İMZALAYINIZ VE SİSTEME DİKEÇENİN FOTOGRAFINI GOOGLE PHOTOSCAN VEYA FASTSCANNER İLE TARAYARAK YÜKLEYİNİZ. DİLEKÇE KENARLARINDA HERHANGİB BİR CİSİM (MASA , HALI VB) GÖRÜNMEMELİ.(DİLEKÇENİN TAMAMI A4 KAĞIDA YAZILIP TARANARAK DA SİSTEME YÜKLENEBİLİR.  (UYGULAMALARIN ADININ ÜZERİNE TIKLAYARAK ANDROİD MARKETTEN UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ.)

ÖNEMLİ NOT : AŞAĞIDA YER ALAN BAĞLANTILARDA  YER ALAN FORMU SINAVA GİRECEK OLSUN OLMASIN BÜTÜN ÖĞRENCİLER DOLDURACAKTIR. DİLEKÇEYİ İSE SADECE 2 DÖNEM SINAVLARINA GİRMEYECEK ÖĞRENCİLER SİSTEME YÜKLEYECEKTİR.

9A SINIFI DİLEKÇE YÜKLEME FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

9B SINIFI DİLEKÇE YÜKLEME FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

9C SINIFI DİLEKÇE YÜKLEME FORMU  İÇİN TIKLAYINIZ.

9D SINIFI DİLEKÇE YÜKLEME FORMUİÇİN TIKLAYINIZ

SIKÇA SORULAN SORULAR

1-2.Dönemde seçtiğim 1 dersin sınavına girebilirmiyim?

-2.Dönem notları bir bütün olarak değerlendirilecek bütün sınavlara katılılım sağlanacak veya hiçbirine girilmeyecek.

2-Sınava girdim düşük aldım2.dönem sınavlarımı iptal şansım var mı?

-Hayır böyle bir şansın yok.

3-Sorumluluk sınavları yapılacak mı?

- 2.döenmin son iki haftasında takvim ilan edilerek sınavlarınız yapılacaktır.

CEVABINI ARADIĞINIZ SORULARINIZ VARSA SIKÇA SORULAN SORULARA ULAŞMAK İÇİN TıKLAYINIZ

.