19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI NEDENİYLE GENÇLİĞE HİTABE'Yİ BİR DE ÖĞRENCİLERİMİZDEN DİNLEYELİM

19.05.2021 232

Özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, egemenliğimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı değerli gençlerimiz; 19 Mayıs 1919, tam 102 yıl önce, bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak millî mücadelemizi fiilî olarak başlattığı gündür.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün istiklâl kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor; başta siz gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz.

Bu güzel günde Atatürk'ün, sizlere seslendiği; "Gençliğe Hitabe" yi okuyan ve anlatan öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz...